Wreckfest

  • Ontwikkelaar Bugbear Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 januari 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Wreckfest uit Early Access

Wreckfest staat op het punt om uit Early Access te komen en officieel uitgebracht te worden. De sloop-racegame van ontwikkelaar Bugbear Entertainment is sinds 2014 (!) al speelbaar middels Early Acces.

De game krijgt eindelijk versie 1.0 als releasenummer mee en in deze versie kunnen we aan de slag met een nieuwe challenge-modus, dus Bugbear brengt wel wat nieuws mee. En, om het te vieren, zorgt de ontwikkelaar ook voor wat cosmetische extra's voor je ingame-wagens zoals Haaienvinnen voor op je auto en meer.

onbekend

Wreckfest staat gepland voor een release op 15 juni aanstaande voor pc en 20 november voor Xbox One en PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?