WWE 2K20

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

WWE 2K21 is geschrapt

Slecht nieuws voor fans van de WWE gameserie. 2K heeft aangekondigd dat WWE 2K21 het levenslicht niet gaat zien.

Er is echter hoop voor de franchise. 2K laat weten dat ze op 27 april meer details tonen over de toekomst van WWE. Het is echter wel duidelijk dat er dit jaar geen nieuwe WWE-game meer komt. Dit besluit werd gemaakt nadat de inkomsten van het eerste kwartaal waren vrijgegeven. WWE 2K20 heeft het zwaar te verduren gekregen. De game werd genadeloos afgemaakt online door fans en recensenten gelijk en 2K heeft geen vertrouwen in het doorzetten van de jaarlijkse traditie. Wij waren ook niet bepaald blij met de meest recente game, check hier de review van WWE 2K20.

WWE 2K20 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?