Xbox 360 als eerste de tien miljoen gepasseerd

Microsoft's liefdesbaby, de Xbox 360, is als eerste tien miljoen keer verkocht in de Verenigde Staten. De PlayStation 3 heeft er nog maar vijf miljoen verkocht. Overigens is de Wii hier niet bij meegeteld. Het gaat hier om de 'Current Next-Gen Conoles' en daar hoort de Nintendo Wii niet bij. Die heeft 11,3 miljoen keer verkocht

Wereldwijd rijzen de aantallen nog meer de pan uit. De Xbox 360 is 19 miljoen keer verkocht, de PlayStation 3 12,6 miljoen keer en de Nintendo Wii staat nu op eenzame hoogte met 26 miljoen verkopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?