Xbox Games Showcase 2024 kent datum

Geplaatst:
Aangepast: 6 mei 2024 13:56

De Xbox Games Showcase van 2024 heeft een datum en uitzendingstijd te pakken, maar dat is niet alles - wordt er daarna een nieuwe Black Ops onthuld?

Via Xbox Wire maakt de groene gamegigant het nieuws wereldkundig. Op zondag 9 juni wordt de Xbox Games Showcase uitgezonden via YouTube, Twitch en Facebook. Vorig jaar werd de Xbox Games Showcase uitgezonden en daarna kwam Starfield grootschalig aan bod. Ditmaal kunnen we wederom rekenen op een extra 'Direct', maar het is nog niet bevestigd over welke game het gaat. De REDACTED key art zorgt voor flink wat speculatie. Veel Xbox-fans denken aan een Call of Duty: Black Ops-game, vanwege het wolvenlogo, het kleurenpallet en het censureren van belangrijke tekst - wat natuurlijk een veelvoorkomend thema is in de Black Ops-reeks. Dit jaar is Treyarch de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Call of Duty. De first-person shooter gaat hoogstwaarschijnlijk tijdens de Golfoorlog afspelen.

Wat wil jij zien tijdens de Xbox Games Showcase? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord