Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Xbox release Baldur's Gate 3 erg dichtbij

De Xbox release van Baldur's Gate 3 is erg dichtbij. De exacte releasedatum wordt tijdens The Game Awards onthuld.

Larian Studios gaat Baldur's Gate 3 in december uit te brengen op Xbox consoles. De specifieke releasedatum wordt volgende maand onthuld tijdens The Game Awards. De game had aanvankelijk te kampen met problemen op de Xbox, met name met betrekking tot de minder krachtige hardware van de Xbox Series S. Na wat optimalisaties van Baldur's Gate 3 voor de Xbox Series S ligt de Xbox release van de game op koers. Via Twitter heeft Larian Studios de release in december bevestigd en een World Premier tijdens The Game Awards gaat straks de exacte releasedatum onthullen.

Tijdens The Game Awards, die gepland staat voor 7 december, krijgen we dus de exacte releasedatum van Baldur's gate 3 op de Xbox te zien en zien we ook de winnaar van Game of The Year. Baldur's Gate 3 is een van de genomineerden voor Game of the Year en grote kanshebber.

BRON Larian Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?