Check hier alle The Game Awards 2023 content

XCOM 2: War of the Chosen

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

XCOM 2: War of the Chosen krijgt nieuwe DLC

XCOM 2: War of the Chosen is al een jaar uit, maar gisterenavond werd aangekondigd dat de game nieuwe DLC krijgt. Deze is vanaf volgende week dinsdag te downloaden.

De Tactical Legacy Pack DLC zal onder andere een aantal nieuwe gameplay modes, maps en items bevatten. Deze is tot en met 3 december gratis te downloaden zijn voor bezitters van zowel XCOM 2 als de War of the Chosen-uitbreiding.
Momenteel wordt de DLC enkel beschikbaar voor bezitters van de pc-versie van de game. Het ziet ernaar uit dat deze extra content vooralsnog niet naar de consoles komt.

XCOM 2: War of the Chosen – Tactical Legacy Pack DLC is vanaf 9 oktober verkrijgbaar voor pc.

BRON Steam

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?