XTC gevonden in PlayStation 2

Drie mannen hebben geprobeerd XTC te smokkelen op de 'gamersmanier'. Ze hadden maar liefst 3400 XTC pillen verstopt in een oude PlayStation 2 en opgestuurd naar hun adres in Australië.

De Australische politie heeft de mannen , twee Canadezen van 18 en een 20-jarige man uit Nieuw-Zeeland gearresteerd. Voor deze misdrijf kunnen de mannen een levenslange celstraf krijgen of een boete van maar liefst $ 825,000 (= 604664,96 Euro)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?