Soul Calibur IV

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 31 juli 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Yoda vs Vader?

Eerder dit jaar heeft Namco al aangekondigd dat Darth Vader en Jedimaster Yoda speelbare characters zullen worden in Soul Calibur IV. Veel fans waren teleurgesteld toen werd verteld dat deze twee characters gesplitst zullen worden over twee consoles, Darth Vader voor de PlayStation 3 en Yoda voor de Xbox 360 waardoor een gevecht tussen de twee onmogelijk zou zijn.

Nu zijn er ingame-beelden gelekt waarmee gesuggereerd wordt dat dit toch mogelijk is. Namco heeft blijkbaar veel smeekbrieven gekregen en waarschijnlijk zullen de characters downloadable add-ons worden in de toekomst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?