Yooka-Replaylee komt naar 'Nintendo-consoles'

-

Dat Yooka-Replaylee - de remaster van Yooka-Laylee - naar de consoles zou komen, dat is geen verrassing te noemen - maar toch wakkeren ze een Nintendo-vuurtje aan.

Dit heeft allemaal te maken met het bericht dat Playtonic eruit gooit. Middels een nieuwe trailer krijgen meer beelden te zien van Yooka-Replaylee. We zien de grafische vooruitgang en de fans die het origineel een warm hart toedragen, die kunnen hier hun ei kwijt. Echter, naast het nieuws dat Yooka-Replaylee naar de moderne consoles komt, lijken ze wat cryptische hints te geven over de toekomst van de Nintendo-hardware. In een persbericht wordt namelijk geclaimd dat Yooka-Replaylee onderweg is naar de PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo-consoles. Ja, meervoud dus. Toeval of wellicht een tikfoutje? Lijkt mij sterk, want de onderstaande trailer sluit ook af met een subtiele hint boven het Nintendo-logo. Een tweetal ogen tuurt aandachtig naar het beeld, terwijl Playtonic daarnaast niet het embleem van de Nintendo Switch gebruikt. Het kan allemaal een marketingstunt zijn natuurlijk, maar de kans dat Playtonic meer weet, is ook aanwezig. Wat denk jij?

Yooka-Replaylee is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en dus 'Nintendo-consoles'.

Bron: Playtonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yooka-Laylee

Ontwikkelaar:

Playtonic Games

Uitgever:

Playtonic Games

Release:

11 april 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
Wii U
3DS
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord