Zenless Zone Zero van miHoYo krijgt eigen website

Geplaatst:

De nieuwe titel van miHoYo, Zenless Zone Zero, heeft een eigen website met countdown gekregen. miHoYo kennen we natuurlijk van Genshin Impact.

De website laat een CRT televisie zien die het volgende 'Breaking News' uitzendt: "Een half uur geleden is er plotseling een sub-holl verschenen in de straten van de Janice wijk. De openbare veiligheid heeft een controlezone van niveau twee ingesteld en evacueert momenteel de bewoners". miHoYo heeft ook wereldwijde social media accounts opgezet voor de game, waaronder Twitter, Facebook, YouTube, TikTok, Reddit en Discord. Wellicht is de komst van deze nieuwe titel wel een deel van de reden dat de Nintendo Switch versie van Gensin Impact er nog niet is.

De officiële onthulling van Zenless Zone Zero staat op de planning voor 13 mei.

Bron: Zenless Zone Zero website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zenless Zone Zero

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord