Zinderende finale in River City Saga: Three Kingdoms Next

-

De River City Saga: Three Kingdoms nadert de conclusie. Ervaar hoe het allemaal eindigt in River City Saga: Three Kingdoms Next!

River City ontmoet de Three Kingdoms-era in River City Saga: Three Kingdoms Next. De aankomende beat 'em up van Arc System Works verrast vriend en vijand. Meer dan honderd River City-personages in het jasje van de Three Kingdoms zijn aanwezig in deze vechtgame. Hopelijk ben je klaar om een flink potje te knokken, want dat is natuurlijk de expertise van Arc System Works. Het is overigens niet alleen maar button-mashen. Spelers krijgen toegang tot speciale vaardigheden, strategische opties en statistieken van hun personage. Ook kun je gebruikmaken van de 'Red Hare Ride'. Ik wist niet dat er motors in het feudale China aanwezig waren, maar goed - veel damage doet het wel!

River City Saga: Three Kingdoms Next is beschikbaar vanaf 7 november voor de pc, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Arc System Works
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot River City Saga: Three Kingdoms Next

Ontwikkelaar:

Arc System Works

Uitgever:

Arc System Works

Release:

7 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord