Check hier alle The Game Awards 2023 content

Disney Sing It: Family Hits

  • Ontwikkelaar Disney Interactive
  • Eerste releasedatum 17 september 2010
  • Platformen PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Zing vrolijk mee in Disney Sing It

Wat gaat elke stoere, zichzelf respecterende tiener doen wanneer hij zich verveelt? Natuurlijk, dan ga je óf zingen óf producties van Disney bekijken. Maar wat nu als dat allebei kon, dan zou dat natuurlijk nog veel joepiejoepieder zijn! Tenminste, zo doet onderstaande trailer van Disney Sing It je geloven.

In Disney Sing It kun je de microfoon grijpen en meezingen op al je favoriete nummers uit Disney-producties, zoals High School Musical en Hannah Montana. De game verschijnt op 7 november op de Wii, PlayStation 2 en PlayStation 3, de Xbox 360 en ook op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?