15 Minutes Of: Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Gameplay

Geplaatst:

Activision kwam vorige week plotseling op de proppen met Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remake. Evenals Call of Duty: Warzone kwam dit onverwachts en werd het ontvangen als een grote welkome verrassing. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze remake zich op de campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2. Mocht je willen weten wat wij ervan vinden, dan kun je de Rudy's review van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered lezen.

Voor een game die voornamelijk draait op de multiplayer en de Call of Duty-games staan nou niet bepaald bekend om hun geweldige verhalen, maar de singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt door velen bestempeld als één van de betere uit de serie. Vooral de missie No Russian deed destijds en zelfs vandaag de dag veel stof opwaaien. In deze missie loop je namelijk op een vliegveld en schiet je groepen onschuldige burgers neer. Check nu vijftien minuten gameplay van de campagne.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remake is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

31 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord