Carrion

  • Eerste releasedatum 23 juli 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Carrion

Bram kruipt in de huid van een walgelijk monster. Nee nee, ik heb het niet over Delano en ook niet over Bram zelf. Bram kruipt namelijk in het huidje van een buitenaards wezen dat gevangen wordt gehouden in Carrion. Benieuwd naar de gameplay? Nou, dan zit je hier goed. Bram is namelijk zo lief geweest om vijftien minuutjes aan gameplay van Carrion op te nemen. Benieuwd naar zijn oordeel over de game? Kom dan later vandaag terug voor de review!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?