E3: Nabespreking Nintendo

Patrick en Rudy nemen nog eenmaal plaats aan de vergadertafel om het uitgebreid te hebben over Nintendo. De uitgever kwam ook dit keer met een Nintendo Direct de ether in geschoten, maar dat vonden beiden niet bijzonder erg. De show stond natuurlijk in het teken van Super Smash Bros. Infinite en er kwam genoeg ander moois voorbij.

Dat waren alweer alle persconferenties van de E3. Patrick en Rudy zijn nog altijd aan het door discussiëren, maar voor nu moeten we de nabesprekingen afsluiten. Het is echter niet voor het laatst dat je wat van de heren ziet of hoort, wekelijks presenteren ze namelijk Dit was het nieuws en ook de gamescom moet er aan geloven. Bedankt voor het kijken!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?