Game On: Golf With Your Friends Rematch Episode 1 - Spooky Scary Golf

Helaas zijn Rudy en Patrick nog niet uitgegolfd. Dit betekent echter niet dat wij ons zullen moeten vervelen, want vandaag hebben ze wel een heel spooky level uitgekozen! Daarnaast is het altijd leuk om de mannen ruzie te horen maken, want blijkbaar spelen ze allebei vals! Geniet dus vooral extra van deze tweedelige rematch van Golf With Your Friends!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?