Shadow of The Colossus

  • Ontwikkelaar Team Ico
  • Eerste releasedatum 17 februari 2006
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Game On: Shadow of the Colossus ep. 6 - Het einde van de speedrun

Het einde is nu echt in zicht! De laatste paar Colossi inclusief de eindbaas moeten nog even soldaat worden gemaakt, maar dan zit het er toch echt op. Buiten het feit dat de speedrun niet helemaal gelukt is, is Rudy er zelf in ieder geval erg trots op! Patrick denkt hier echter anders over...

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?