Snipperclips Plus: Cut It Out Together!

  • Eerste releasedatum 10 november 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Game On: Snipperclips - Knutselen met Gameliner

Games waarbij de mannen samen moeten werken, maar elkaar tegelijkertijd toch in de weg kunnen zitten zijn voor ons natuurlijk het meest vermakelijk. Voor Patrick is dit echter erg frustrerend, maar dat maakt het voor ons extra leuk! Kijk mee naar hoe Patrick en Rudy hun creativiteit inzetten om al knutselend het spel te doorlopen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?