Game Over: S3, E10 - Hogwarts Legacy, Pokémon en Horizon MMO

Er staan flink wat grote gebeurtenissen voor de deur in de game wereld. Zo komt Pokémon Scarlet en Violet komende week uit, iets waar Patrick erg naar uitkijkt. Maar ook The Dark Pictures Antology krijgt deze week een conclusie met The Devil In Me en daar wordt Eilish erg blij van. Maar ook afgelopen week is er genoeg gebeurd. Zo was er een showcase voor Hogwarts Legacy en werd Ash Ketchum eindelijk wereldkampioen. Patrick, Eilish en Evelien bespreken alles en meer in deze aflevering van de Game Over Live Podcast.

De Game Over Podcast is elke maandag om 20:00 live te zien op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?