Game Over: S3, E22 - Mortal Kombat 12, Pokémon & PlayStation

Sommige games gaan al zo lang mee dat ze bijna niet meer weg te denken zijn. Mortal Kombat is er daar één van. Hoog tijd dus voor een nieuwe game in de Mortal Kombat franchise en die komt er ook aan. Wat vinden we er eigenlijk van dat er zoveel games in bepaalde franchises komen? De afgelopen week zat ook vol shows, zowel Pokémon als PlayStation gaven een update over hun games. Daar zaten interessante aankondigingen tussen, maar ook een paar waar we vraagtekens bij zetten. Patrick, Anita en Evelien bespreken dit alles en nog meer in de Game Over Live Podcast van deze week.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?