Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Game Over: S3, E30 - Redfall, Konami & Starfield

Het leven gaat niet altijd over rozen en helaas is dat gezegde ook waar voor sommige games. Redfall is daar een goed voorbeeld van, want wat is er met die game gebeurd? Phil Spencer reageerde op de teleurstellende game en ander nieuws rondom Xbox in een interview. Gelukkig hebben wij Bram die genoeg te zeggen heeft over alles rondom Xbox. Van Xbox naar PlayStation want er zijn verschillende Konami games in ontwikkeling voor de PlayStation 5. Wat vinden Bram, Claudia en Patrick hiervan? En tenslotte Starfield, wat hopen onze podcasters te zien tijdens de Starfield Direct? Ga er maar eens goed voor zitten, want de Bram, Claudia en Patrick hebben weer genoeg met ons te delen.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?