Check hier alle The Game Awards 2023 content

Game Over: S4, E10 - BlizzCon, Nintendo en meer

Hoewel het afgelopen week relatief rustig was in gameland, hebben Patrick, Claudia en Anita toch meer dan genoeg stof om over te praten. Zowel Claudia als Anita hebben aardig wat games gespeeld de afgelopen week waar zij het even over willen hebben. Daarnaast is BlizzCon 2023 achter de rug. Wat is er allemaal aangekondigd en wat vonden we van het evenement? Tot slot is er een patent opgedoken van Nintendo die op een nieuwe console lijkt te wijzen. Wat kunnen we uit dit patent halen en verwachten wij dat we dit over een aantal jaar in de schappen zullen terugvinden?

De Game Over podcast is elke maandagavond om 20:00 uur live bij te wonen op twitch.tv/gameliner.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?