Check hier alle The Game Awards 2023 content

Game Over: S4, E11 - COD, GTA 6 & The Game Awards

Vandaag is er een bomvolle podcast waarin veel nieuws van de afgelopen week is besproken. Zo is Call of Duty Modern Warfare 3 niet echt lekker ontvangen, weten we nu dat GTA 6 in december wordt onthuld en zijn de nominaties bekendgemaakt voor The Game Awards. Ook wordt er besproken wat we zelf allemaal hebben gespeeld, zoals Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 en Venba. Patrick schuift samen met Jolien en Bram aan de digitale tafel aan om de gameweek lekker door te nemen. Ga er dus maar goed voor zitten.

Wil jij de Game Over Podcast live bijwonen? Dat kan! Zorg dat je maandagavond om 20:00 uur klaar zit op Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?