Game Over: S4, E2 - Mortal Kombat 1, Dying Light 2 & eFootball 2024

De nieuwe week is van start gegaan, dus is het hoog tijd voor een nieuwe Game Over podcast. Deze week praat Patrick Lamers samen met Rudy en Patrick Meurs over het reilen en zeilen in de game-industrie. Deze week bespreken zij onder meer de komst van een Jean-Claude van Damme skin in Mortal Kombat 1, de opleving die eFootball 2024 moet brengen en de weggeknipte content uit Dying Light 2.

Wil je de podcast zelf live bijwonen? Dat kan! De podcast wordt elke maandagavond gehouden op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?