Check hier alle The Game Awards 2023 content

Game Over: S4, E9 - Spoopy Halloween Special

Omdat het weer die tijd van het jaar is, is de podcast deze week geheel in het teken van Halloween. Hoewel de podcasters zich er gemakkelijk vanaf hadden kunnen maken in hun normale kloffie - dat is immers eng genoeg - hebben ze toch tijd en moeite gestoken in de presentatie. Bram zit samen met de horrorexperts van Gameliner Patrick Meurs en Eilish om het gamenieuws van afgelopen week door te nemen, maar vooral om het te hebben over de horrorgames.

Wil je ook eens live meepraten tijdens de opname van Game Over? Kom elke maandagavond rond 20:00 uur gezellig langs op het Twitch-kanaal van Gameliner.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?