Gameliner Awards: Beste game van 2018

De Gameliner Awards is onderhand geen onbekend begrip hier op de website. Al bijna tien jaar lang organiseren wij namelijk aan het einde van het jaar de Gameliner Awards. Ben je trouwe bezoeker van onze website? Dan weet je dat inmiddels wel, maar ben je nieuw, dan leg ik het nog even kort uit. In de maand december heb je jouw stem kunnen uitbrengen op één van de door ons genomineerde games. Wij geven ook ieder jaar weer een heleboel prijzen weg (mogelijk gemaakt door de uitgevers en PR-bureau's) aan de mensen die een stem en reactie hebben achtergelaten. Die winnaars maken we bekend in de uitreikingsvideo die hierboven staat. Want wat is nou een award zonder dat deze ook bij de daadwerkelijke winnaar aankomt? Ook dit jaar gaat Alex weer met met de trofee onder de arm bij de uitgever van de winnende game van 2018 langs. Ben je benieuwd naar welke game de Gameliner Awards 2018 heeft gewonnen en of jij aan de haal gaat met zo'n dik prijzenpakket? Kijk dan snel naar de bovenstaande video!

Wij hebben honderden stemmen ontvangen, maar helaas kan er slechts één de winnaar zijn. We zouden de runners-up echter weinig eer aandoen als we deze niet even zouden benoemen. Daarom hebben we ook nog een Top 10 van 2018-video gemaakt. Kijk deze video om te zien waar de door jouw gekozen game is geëindigd.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?