Insaniquarium

  • Ontwikkelaar PopCap
  • Eerste releasedatum 5 mei 2002
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Simulatie , Party
  • Gameliner score -

Livestream: Bram streamt vanaf 20:00 Insaniquarium

Fysiek carnaval vieren gaat weer niet door, maar Bram heeft daar een oplossing voor. Hij gaat namelijk vanavond een carnavalsstream houden, waar de echte Brabantse gezelligheid digitaal is terug te vinden. Dit doet hij passend door de meeste gekke simulatiegame ooit te spelen: Insaniquarium. In deze game is het de bedoeling om je vissen blij te maken en ook zo te houden, zodat je munten en juwelen van ze als beloning krijgt. Maar elk moment kan dat compleet mis gaan, bijvoorbeeld wanneer er opeens aliens je aquarium binnendringen. De livestream van vanavond belooft veel gekkigheid en gezelligheid, dus mis het niet!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?