Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia gaat daten in Genshin Impact vanaf 20:00

Na twee weken weg te zijn geweest door een verhuizing is Claudia met Genshin Impact weer terug op woensdag! Deze week gaat zij namelijk op een aantal 'dates' met enkele personages. Dit is nu mogelijk door de gloednieuwe 1.4 update van Genshin Impact die vandaag is uitgekomen. Benieuwd hoe Claudia's otome-vaardigheden zijn? Kom dan vanavond vooral even kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?