Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Claudia live met Genshin Impact

Het is alweer woensdag en dat betekent dat het alweer tijd tijd is voor Weeb woensdag met Claudia! Vorige week ging Claudia met wat quests aan de slag in Genshin Impact om een hoger level te krijgen, zodat ze verder kan gaan met de oranje drakenmoord quest. Hierbij hebben de nodige Ruin Guards (ook wel Billy's genoemd) hun leven verloren. Claudia heeft haar doel helaas nog niet gehaald en moet nog wat quests doen om het gewenste level te bereiken. Kom Claudia aanmoedigen om eindelijk haar onschuld te bewijzen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?