New World

  • Ontwikkelaar Amazon Games
  • Eerste releasedatum 28 september 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Top 5: Aankomende MMORPG's

Na de bittere smaak die Blizzard de afgelopen tijd heeft achtergelaten bij menig speler, leek het ons een goed moment om eens te kijken naar andere MMORPG's die er aan zitten te komen!

MMO's zijn er natuurlijk in alle soorten en maten en het is daarom ook vaak lastig de ideale MMO te vinden die bij jou past. Wij helpen je daar graag een handje bij! Vandaag bespreken wij namelijk de Top 5 aankomende MMORPG's met jullie. Houd er rekening mee dat deze titels allemaal nog geen vaste releasedatum hebben, maar dan hebben jullie alvast wat om naar uit te kijken!

Naar welke MMO kijk jij het meeste naar uit? Laat het weten in de comments!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?