Super Mario Maker 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Anita met Super Mario Maker 2

Waar menigeen een feestje bouwt tijdens de kerstdagen, bouwt Anita toch liever iets anders deze tijd van het jaar. Hoog bovenaan haar wensenlijstje pronkt namelijk een game die eerder dit jaar uitkwam voor de Nintendo Switch, maar die ze nog steeds niet in haar bezit heeft. Recent is daar zelfs een grote update voor verschenen en nu kriebelt het nog meer, want All Anita Wants for Christmas is Super Mario Maker 2.

Nostalgie met Mario

Ik ben niet iemand die games direct in huis haalt wanneer ze uitkomen. Ik wacht vaak een aantal maanden tot de prijs mij meer aanstaat. Hierdoor zijn er ontzettend veel games uit 2019 die ik nog graag wil hebben. Omdat ik nog niet zo lang geleden een Nintendo Switch in huis heb gehaald is dit mijn prioriteit geworden. Er zijn een aantal mooie games hiervoor uitgekomen, maar Super Mario Maker 2 past gewoon goed bij deze tijd van het jaar. Ik ben opgegroeid met Mario, omdat mijn vader deze games fantastisch vindt. Wat zorgt er nu voor een betere kerstsfeer dan Mario te spelen op de bank, terwijl je het level eerder probeert te voltooien.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik aardig wat twijfels had, de game is namelijk niet goedkoop en andere Switch games hadden voorrang. Na de aankondiging van nieuwe blokken en de toevoeging van Zelda in Super Mario Maker 2 begon hier verandering in te komen. Niet alleen het maken van mijn eigen levels, maar voornamelijk het spelen van levels die door anderen zijn gemaakt spreekt mij toch wel erg aan. Vooral omdat de game zowel de oude 2d als de 3d stijl ondersteunt. Door deze variatie en nostalgische gevoelens heb ik toch wel spijt dat ik Super Mario Maker 2 nog niet in bezit heb.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?