All I want for Christmas: Claudia met Planet Zoo

Geplaatst: 25 december 2019 12:00

Zoo hé en dan is het plots al weer kersemus. De tijd van het jaar om je eens flink te laten gaan tijdens het diner en je als een varken vol te proppen met van alles en nog wat. Toch heb je vaak tijdens zo'n diner dat je qua gespreksstof zit te trekken aan een dood Preschzwalskipaard. Meestal is dat op te lossen door wat glazen alcohol te nuttigen, al ga je dan zo scheel kijken als een otter. Onze Claudia is een tijdens zo'n bijeenkomst een wolf in schaapskleren en geeft er eigenlijk niet zoveel om. Waar ze wel om geeft? Cadeautjes! Daarom klinkt het al de hele week vanuit haar kamer "All I want for Christmas is Planet Zoo"!

Planet Zoo

Ik moet toegeven dat het voor mij vrij lastig was om te bedenken welke game ik onder mijn denkbeeldige kerstboom zou willen zien. Wij gamers zijn dit jaar namelijk gezegend met een flink aantal toffe releases. De meeste van deze toffe games die zijn uitgekomen, heb ik echter zelf ook al aangeschaft of gekregen. Er is echter maar één game die ik nog niet in mijn bezit heb en wel graag had willen hebben. Die game is Planet Zoo.

Als kind was ik namelijk een groot fan van managementgames. Toen ik nog een klein Claudiaatje was, was ik helemaal verknocht aan games als Zoo Tycoon en Rollercoaster Tycoon. Nu heeft die laatste game een paar jaar geleden een soort comeback gemaakt in de vorm van Planet Coaster en laten de ontwikkelaars van die game dit jaar nou net met Planet Zoo op de proppen zijn gekomen. Als groot fan van Planet Coaster en van ontwikkelaar Frontier weet ik dus zeker dat Planet Zoo een dijk van een game zal zijn. En zeg nou zelf, tijdens de koude feestdagen is er toch niets leukers dan een digitale dierentuin bouwen? Zeker niet nu die winterse DLC Arctic Pack onthuld is.

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord