All I want for Christmas: Mario + Rabbids Kingdom Battle

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Giel wants for Christmas is Mario + Rabbids Kingdom Battle!

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Toen ik Mario + Rabbids Kingom Battle voor het eerst zag, dacht ik: Yeah right, no way dat ik die ga kopen. Waarom zou je in godsnaam een Rabbids game met Mario combineren? De game kwam steeds dichterbij en de diverse trailers hebben mij hier niet in mee weten te nemen, maar toen de game eenmaal uit was, beweerden de reviews het tegenovergestelde. Mario + Rabbids Kingdom Battle is daadwerkelijk een goede game. Laura beoordeelde de game met maar liefst 4 gouden sterren, wat een puike prestatie is. Na dit gehoord te hebben, was mijn interesse toch wel gewekt.

Momenteel ben ik eigenlijk aan het wachten totdat de game opduikt in een grote uitverkoop. Momenteel ben ik namelijk nog druk bezig met Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2. Voorlopig heb ik dus nog genoeg te doen, maar geloof mij maar wanneer ik zeg dat Mario + Rabbids daarna aan de beurt is.

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?