Alle Zenless Zone Zero Redemption Codes en hoe te claimen

-

MiHoYo’s Zenless Zone Zero is pas net verschenen en de codes voor gratis items zwerven al over het internet. De opvolger van Genshin Impact en Honkai: Star Rail scoort goed wat betreft gebruikers en ook in onze Zenless Zone Zero Review doet de game het niet verkeerd. Ben jij echter op zoek naar gratis in-game items voor Zenless Zone Zero, dan ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen zetten we alle Zenless Zone Zero redemption codes op een rijtje, we leggen je ook nog eens uit hoe je deze dient in te wisselen!

Zenless Zone Zero Redemption Codes list1

Hoe claim ik Zenless Zone Zero codes?

Laten we even vooropstellen, Zenless Zone Zero barst van de verborgen menu’s, tabs en in-game valuta. Het kan dan ook best even een speurtocht zijn om te ontdekken hoe je nou precies Zenless Zone Zero codes kunt claimen. Zenless Zone Zero Redemption Codes worden om de zoveel tijd uitgedeeld en zeker op het moment van lanceren barst het van de codes. Door deze codes in te voeren, ontvang je gratis items die je weer kunnen helpen bij het ontgrendelen van nieuwe personages, W-Engine Energy Modules, Investigator Logs en in-game currencies.

Het claimen van Zenless Zone Zero codes kan op twee manieren. Ten eerste moet je er rekening mee houden dat codes pas na de missie "Business x Strangeness x Justness" kunt claimen. Geen zorgen echter, dit is een missie die vrij vroeg in de game plaatsvindt. Door na het claimen! In-game dien je het menu te openen. Via dit menu dien je naar de optie “More Features” te navigeren om vervolgens een nieuw submenu te openen. In dit menu tref je de optie “Redemption Code” aan. Door deze aan te klikken open je een input veld waar de code ingevuld kan worden. Vergeet niet om op “Confirm” te klikken na het invoeren, hierdoor belandt de code in de in-game mailbox. Deze is te bereiken via hetzelfde “More Features” menu. Een andere optie is om de code via het internet te claimen. Uiteraard dien je wel in te loggen met jouw gekoppelde HoYoverse-account. Bezoek deze HoYoverse URL om online je Zenless Zone Zero code te claimen.

Zenless Zone Zero Redemption Codes list4

Volledige lijst met Zenless Zone Zero Redemption Codes

Goed, nu we weten hoe we de codes kunnen claimen, is het tijd om de daadwerkelijke lijst met Zenless Zone Zero Codes op een rijtje te zetten. Zie onderstaande lijst voor alle beschikbare Zenless Zone Zero Redemption Codes! Staat er een niet tussen, of werkt er een niet meer (gezien alle codes beperkt houdbaar zijn), laat dat dan even weten in de reacties, dan werken wij de lijst weer netjes bij!

  • ZZZFREE100 - 300 Polychrome, 30.000 Dennies, 2 Senior Investigator Logs, 3 W-Engine Energy Modules
  • ZENLESSGIFT - 50 Polychrome, 2 Official Investigator Logs, 3 W-Engine Power Supplies, 1 Bangboo Algorithm Module
  • ZENLESSLAUNCH - 60 Polychrome, 6.666 Dennies
  • USNC9SB4499R - 6 W-Engine Power Supplies
  • NS6U9TTLM6AV - 2 Bangboo Algorithm Modules
  • XTNDQAS44985 - 4 Official Investigator Logs
  • 4BPDRBT459RH – 6.000 Dennies
  • NB6D9SB4MPSZ - 6 Crystalized Plating Agents
  • KANURBT5MQ8D - 40 Polychrome
  • CATCHABOO - 30 Polychrome

Zenless Zone Zero Redemption Codes list

En dat waren alle tot nu toe bekende Zenless Zone Zero Redemption Codes. Heb jij een nieuwe gespot of ontdekt dat een bepaalde code niet langer werkt? Laat het weten in de reacties, dan werken wij deze Zenless Zone Zero Code lijst bij!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zenless Zone Zero

Ontwikkelaar:

MiHoYo

Uitgever:

MiHoYo

Release:

4 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Mob
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord