Betere game experience: ken je deze unieke tips al?

Normaal praten we je bij over de nieuwste games en features, maar vandaag gaan we je een aantal tips presenteren voor een betere game experience. Uiteenlopende en unieke tips waar jij misschien wel je voordeel mee kunt doen. Lees ze dus een door en kijk welke adviezen voor jou relevant zijn.

Advertising 2 Goed1

Sneller systeem voor zware games

Al die games die je op de pc of op je smartphone speelt, kunnen je systeem flink belasten. Voordat je het weet draait je favoriete spel niet goed meer. Je hoeft niet meteen die zwaarste game pc in te slaan, want vaak doet een opschoning al wonderen. Probeer dat dus eerst zeker eventjes voordat je je portemonnee trekt.

Hoe je het doet? Met deze CCleaner download. Dit programma werkt voor zowel Windows, Mac, Android en iOS en maakt een analyse van alle rommel die op jouw systeem staat. Hierbij kun je denken aan oude cachegegevens en browse historie, maar ook duplicaten en junkfiles. Even laten runnen en voilà, al die onzin wordt voor je verzameld. En met een klik op de knop verwijder je al die onnodige gegevens, zodat jouw systeem stukken sneller wordt!

Game muziek en tutorials offline beluisteren

Krijg je geen genoeg van die leuke muziek uit die ene game, maar kun je dat nummer niet vinden via Spotify? Wel via Youtube, maar wil je het ook graag onderweg luisteren? Wellicht dat de tool MP3 Juice een goed hulpmiddel voor je is. Hierin kun je een Youtube link kopiëren om het bestand om te zetten in MP3. Zo zet je je favoriete geluiden en songs aan waar je ook bent, zonder dat je MB’s erdoorheen gaan.

Dit werkt overigens ook voor tutorials. Als je het liefst de hele dag met gaming bezig bent en je zit even vast in je spel, dan kun je het geluid van de tutorial omzetten in een MP3-bestand. Zo kun je bijvoorbeeld in de auto van je werk naar huis alvast goed inkomen. Er zijn daarnaast ook converters voor hele filmpjes (MP4), zodat je offline kunt kijken. Je kunt tevens een abonnement op Youtube Premium nemen. Zo kijk je onbeperkt naar alle game tutorials zonder dat je last hebt van reclame.

Advertising Nintendo

Old school Gameboy games spelen

De nieuwste games zien er natuurlijk hartstikke gaaf uit en de graphics zijn er de laatste jaren flink op vooruit gegaan. Dat wil echter niet zeggen dat sommigen van ons niet verlangen naar een lekkere old school game. Want zeg nu zelf, die eerste Pokémon games en Mario spellen op de Gameboy Color en Advance die waren toch super gaaf?!

Gelukkig kun je via diverse diensten genieten van de games van weleer. Zeker wanneer je een Switch bezit! Op deze console kan je bijvoorbeeld ook een selectie oude games spelen via de abonnementsdienst Nintendo Switch Online.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?