Check hier alle Nacon Connect 2024 content

De Kwestie: Hoe kijkt de gamer tegenover de gamescom?

Geplaatst: 24 juli 2012 19:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn er weer met een nieuwe stembus. Een nieuwe schijtpaal. Of gewoon een nieuwe poll. Je stem geldt hier en hier alleen om te laten weten wat jij nu ronduit beschamend of juist perfect vindt. Wat is awesome en wat is vooral kut met drie hoofdletters? We hebben nu twee polls achter de rug, en de resultaten waren vrij duidelijk. Uiteraard zijn er onenigheden over bijvoorbeeld of de Nintendo 3DS XL nu nodig was of niet, maar meestal is het duidelijk. Wat zei de vorige poll?

De opties waren verdeeld. Twee positieve opties, en uiteraard de andere twee wat negatiever. Over het algemeen reageerden jullie negatief op de nieuwe handheld van Nintendo, en dan vooral op het feit dat de vernieuwing minimaal is. Ook zou het wat te snel zijn, maar de nadruk ligt op het uitmelken. Iets nieuws presenteren zonder iets nieuws te doen. Een groter scherm, maar dan konden jullie met die 'XL' ook wel raden. Duidelijk zoals altijd: Nintendo, niet meer doen.

Maar dan nu de nieuwe stelling. Dit keer geen nieuwtje, maar over de gamescom. Over een aantal etmalen staan we op de beurs, met zes man, maar hoe gaat het nu met dit evenement? Hét game-evenement van het jaar naast de E3 en de Tokyo Game Show. Heeft het vorig jaar zijn hoogtepunt gehaald en zal het nu wat jaren minder gaan? Blijven uitgevers bewust weg voor de toegeslagen crisis in de industrie? En hoe groot is het nu eigenlijk?

Laat het weten en vooral waarom. Zoek je kompanen in je mening en maak het duidelijk. Ik ben benieuwd.

Lees meer