De Kwestie: Microsoft komt niet naar de gamescom, erg?

Poller de poll! We zijn er met een nieuwe rubriek. Om de twee weken kun je een poll verwachten waar jíj moet stemmen. Verscheidene antwoorden zijn mogelijk, en die mag je dan beargumenteren in het reactieveld. Klinkt erg simpel, maar zo heb je meer inspraak op onze website. Ook zien wij zo wat jullie opinie is in de industrie. Ik probeer het zo actueel mogelijk te houden, de gestelde vragen, maar soms zit er een uitschieter uit die misschien wat ouders is. Al bij al: tijd om jullie stem te laten horen.

Ook Nintendo is afwezig op de Duitse beurs, maar daar liggen na onderzoek minder mensen wakker van. Waarschijnlijk vooral omdat de presentatie wat aan de mindere kant was.

Volgende week neem ik even de resultaten met jullie door, en haal ik er wat argumenten uit. Zie jullie dan!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?