De Kwestie: Nintendo met de 3DS XL

Ja Alex, de poll komt echt nog wel op dinsdag online. Geloof me nou maar. Dat zijn leuke woorden tegenover de leiding, maar in mijn achterhoofd was ik gewoon keihard vergeten dat ik überhaupt iets moest doen. Want een biertje en de zon recht in je smoel op een willekeurig terrasje... het zegt genoeg. Maar goed, de rubriek had eigenlijk gisteren al op de site moeten staan. Dit lukte niet meer. Nu heb je hem toch én met een nieuwe stelling!

onbekend

Vorige keer vroeg ik aan jullie hoe het nou zat met Microsoft die niet naar de gamescom komt. Gaan we ze missen, en zo ja waarom? Of mogen ze gewoon thuis blijven? Nou, het was duidelijk: volgens jullie hoort Microsoft gewoon op de gamescom. Maar liefst 85% van de stemmers koos voor de vierde mogelijkheid - Ik baal hier; Microsoft hoort gewoon op de gamescom!. Jullie keken dus massaal één kant op.

onbekend

Nintendo komt met een nieuwe Nintendo 3DS-uitvoering die extra groot is. De Nintendo 3DS gaat langer mee, maar zal geen accu meegeleverd krijgen. Nintendo heeft zojuist ook laten weten dat de XL uitvoering van de Nintendo 3DS een extra grote versie van de Circle Pad Pro gaat ondersteunen. De nieuwe 3DS krijgt dus geen extra pookje in de handheld zelf.

Ik ben benieuwd naar wat jullie vinden. Beargumenteer vooral even je keuze en reageer hieronder. Zo kun je anderen misschien overtuigen van de juistheid van jouw mening over Nintendo en haar nieuwe handheld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?