De Kwestie: Nintendo met de 3DS XL

Geplaatst: 4 juli 2012 16:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ja Alex, de poll komt echt nog wel op dinsdag online. Geloof me nou maar. Dat zijn leuke woorden tegenover de leiding, maar in mijn achterhoofd was ik gewoon keihard vergeten dat ik überhaupt iets moest doen. Want een biertje en de zon recht in je smoel op een willekeurig terrasje... het zegt genoeg. Maar goed, de rubriek had eigenlijk gisteren al op de site moeten staan. Dit lukte niet meer. Nu heb je hem toch én met een nieuwe stelling!

Vorige keer vroeg ik aan jullie hoe het nou zat met Microsoft die niet naar de gamescom komt. Gaan we ze missen, en zo ja waarom? Of mogen ze gewoon thuis blijven? Nou, het was duidelijk: volgens jullie hoort Microsoft gewoon op de gamescom. Maar liefst 85% van de stemmers koos voor de vierde mogelijkheid - Ik baal hier; Microsoft hoort gewoon op de gamescom!. Jullie keken dus massaal één kant op.

Nintendo komt met een nieuwe Nintendo 3DS-uitvoering die extra groot is. De Nintendo 3DS gaat langer mee, maar zal geen accu meegeleverd krijgen. Nintendo heeft zojuist ook laten weten dat de XL uitvoering van de Nintendo 3DS een extra grote versie van de Circle Pad Pro gaat ondersteunen. De nieuwe 3DS krijgt dus geen extra pookje in de handheld zelf.

Ik ben benieuwd naar wat jullie vinden. Beargumenteer vooral even je keuze en reageer hieronder. Zo kun je anderen misschien overtuigen van de juistheid van jouw mening over Nintendo en haar nieuwe handheld.

Lees meer