FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

De Kwestie: PES 2013 of FIFA 13, wat gaat het worden dit jaar?

onbekend

Uit de vorige poll is gebleken dat we nog niet helemaal klaar zijn voor de launch van de Wii U. Toendertijd was de prijs nog niet bekend van de console en daar waren we nogal een beetje ongerust over. Gebaseerd op de prijs van de Wii U in Japan denken we dat het systeem bij ons zo'n 300 euro voor de 'basic' versie en zo'n 360 voor de 'premium' versie gaat kosten. Logisch dus dat dat hetgeen is wat mensen laat twijfelen de console te kopen. Ook twijfelt een merendeel of de releases ná de launch nog wel goed blijven.

onbekend

De twee grootste voetbalgames van het jaar staan te springen om gespeeld te worden. Pro Evolution Soccer 13 mag aftrappen met een release van 21 september en FIFA 13 zal niet erg lang daarna verschijnen, namelijk op 27 september. Nou vragen wij ons af welke van de twee jij het liefste in huis zou halen. Misschien haal je ze wel allebei? Wij zijn benieuwd! De reviews volgen snel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?