De Kwestie: PES 2013 of FIFA 13, wat gaat het worden dit jaar?

Geplaatst: 18 september 2012 11:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Uit de vorige poll is gebleken dat we nog niet helemaal klaar zijn voor de launch van de Wii U. Toendertijd was de prijs nog niet bekend van de console en daar waren we nogal een beetje ongerust over. Gebaseerd op de prijs van de Wii U in Japan denken we dat het systeem bij ons zo'n 300 euro voor de 'basic' versie en zo'n 360 voor de 'premium' versie gaat kosten. Logisch dus dat dat hetgeen is wat mensen laat twijfelen de console te kopen. Ook twijfelt een merendeel of de releases ná de launch nog wel goed blijven.

De twee grootste voetbalgames van het jaar staan te springen om gespeeld te worden. Pro Evolution Soccer 13 mag aftrappen met een release van 21 september en FIFA 13 zal niet erg lang daarna verschijnen, namelijk op 27 september. Nou vragen wij ons af welke van de twee jij het liefste in huis zou halen. Misschien haal je ze wel allebei? Wij zijn benieuwd! De reviews volgen snel.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 13

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Mobile

Releasedatum

27 september 2012

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer