FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: De mogelijkheden van FIFA 13 op de Wii U

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van FIFA 13 op de Nintendo Wii U.

In deze trailer kan je zien wat de mogelijkheden zijn van de Wii U GamePad. Zo kan je gemakkelijk met het touchscreen je opstelling wijzigen. Het is ook mogelijk om de game met een Pro Controller te spelen. Bekijk de trailer hieronder.

FIFA 13 verschijnt op 30 november op de Nintendo Wii U. De game is nu al verkrijgbaar voor onder andere de Xbox 360, PlayStation 3, pc en de PlayStation Vita.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?