FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Een vrachtwagen vol FIFA 13 beroofd in de buurt van Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen is een vrachtwagen beroofd. De chauffeur merkte het pas op nadat hij terugkwam van zijn bezoek aan het toilet bij tankstation Hondsiep aan de Rijksweg A73. Dit meldt online retailer 12Game.com op hun Facebook-pagina.

Een flink aantal dozen zijn van de vrachtwagen gestolen met daarin FIFA 13-exemplaren. De daders hadden het zeil van de vrachtwagen opengesneden en bijna 28 dozen vol met FIFA 13 meegenomen.

Het zou hierbij gaan om bij elkaar 420 exemplaren van de game. De vrachtwagen was net op weg naar verschillende retailers om deze te bevoorraden. FIFA 13 moet aanstaande donderdag, 27 september, uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS, Wii U en de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?