De Rondvraag: Met welk game-personage wil jij Halloween vieren?

Zoals ik in de Rondvraag over favoriete horrorgames van vorige week al aangaf. Het is bijna tijd voor Halloween. Dit feest wordt vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Ook wordt het in Nederland steeds populairder en wordt het dus serieus tijd om je outfit te gaan uitzoeken, want aankomend weekend is het zover. Je moet dus een belangrijke keuze maken. Ga je verkleed als je een superheld, een gamepersonage of een monster uit je favoriete horrorgame? Natuurlijk vier je Halloween niet alleen en daarom vroeg ik aan de redactieleden met welk game-personage zij Halloween willen vieren.

Jolien wil graag chillen met Ganondorf

Zoals jullie ondertussen weten ben ik niet de grootste Halloween en horror-fan, maar als ik zou moeten kiezen dan kies ik voor een avondje chillen met Ganondorf. Het handige is dat Ganondorf een ingebouwd kostuum heeft met zijn demonenvorm Ganon, dus dat zit in ieder geval al goed. Verder lijkt het mij gaaf om gewoon met de grote slechterik uit The Legend of Zelda te chillen. Horrorfilms kijken, trick or treaten, demonen en spoken bij mij vandaan houden, je kent het wel. Vooral dat laatste zou goed voor mij uitkomen met mijn angsthazengedrag rond alles wat met horror te maken heeft.

onbekend

Nils roept de hulp van Luigi in

Halloween is een tijd van plezier, saamhorigheid en natuurlijk een hoop eng gespuis. Vooral tijdens deze griezelige feestdag moet er iemand zijn die de spoken weg kan houden. En de meest geschikte kandidaat voor die rol is de lange loodgieter in het groen: Luigi! Inmiddels zijn er alweer drie games waarin hij met zijn beruchte Poltergust de schimmen op afstand houdt. Met Luigi’s spokenstofzuiger kan ik hopelijk eindelijk eens Halloween vieren zonder dat mijn overleden familie op de stoep staat. Verder lijkt Luigi me simpelweg een toffe peer om eens mee te praten. Ik heb gehoord dat zijn kennis op het gebied van pastarecepten die van Gordon Ramsay overtreft.

onbekend

Anita viert Halloween samen met Eivor

Ik heb eigenlijk helemaal niets met Halloween. Het is nooit groot geweest in mijn dorp en daarbij haal ik ook geen plezier uit de verkleedpartijen. Dat wil niet zeggen dat ik het niet toejuich, want juist Halloween zorgt voor sales en allerlei speciale gamemodi in verschillende games. Je kunt je dan ook wel indenken dat ik het lastig vind om deze rondvraag te beantwoorden. Gelukkig is het Assassin’s Creed die mij weer eens uit de brand helpt. In Assassin’s Creed Valhalla wordt er namelijk ook Halloween gevierd in Glowescestrescire. Een totaal ander feest dan vandaag de dag, maar je moet wel langs de deuren voor ‘trick and treat’. Eivor verkleedt zichzelf dan als Mari Lwyd en heeft dus al een kostuum klaar voor Halloween. Dat geeft mij de mogelijkheid om als Noorman verkleed te gaan. Daarnaast is Eivor een toffe gozer, dus saai zal het niet worden met hem.

onbekend

Celine heeft weinig met enge game-personages

Ik heb eigenlijk helemaal niks met enge game-personages, maar dan kies ik toch voor Bowser Jr. Dit schattige wezentje wordt als een slechterik gezien en is één van mijn favoriete personages uit de Marioreeks. Ondanks dat hij zijn vader altijd probeert te helpen om Peach te ontvoeren, is het nog steeds een onschuldig kind dat niet beter weet. In Bowser’s Fury probeert hij zelfs samen met Mario zijn vader tegen te houden. Het lijkt mij heel tof om Halloween te vieren met Bowser Jr. of om mijzelf een keer te verkleden als hem op een Halloweenfeest.

onbekend

Met welk game-personage wil jij Halloween vieren of laat je dit feest gewoon aan je voorbijgaan? Laar het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?