De Rondvraag: Wat vind jij het leukste aan Gameliner?

Gameliner is al meer dan vijftien jaar lekker bezig. Op onze site vind je genoeg nieuwsberichten en verschillende artikelen. Zo kun je bij ons terecht voor al je nieuws over gaming en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de game industrie. Tevens kun je een betere keuze maken uit alle games die uitkomen door de previews en reviews te lezen. Daarnaast vind je nog onze favoriete dingen in games in Drie van die, leer je meer over een game die al jaren populair is in het Retrospectief of hoor je weer een minder gebruikelijke mening van Nils dat The Witcher III het beste speelt op de Nintendo Switch. Al dit mooie komt tot stand door alle hulp van onze redacteuren die ons al die jaren hebben bijgestaan. De site is al jaren fris en actueel door de verschillende redacteuren met verschillende achtergronden die samen hun best doen om mooie content af te leveren. Ik vroeg daarom aan onze redactieleden wat zij eigenlijk het leukste aan Gameliner vinden.

Jolien vindt het een fijn team

In mijn drie jaar bij Gameliner heb ik superveel geleerd. Van hoe ik reviews moet schrijven, naar waar je het beste nieuwtjes kunt vinden. Het allerbelangrijkste in mijn ogen is het team. Onze redactie bestaat uit gamers met allemaal unieke interesses. Zo hebben we Bram de Xboxman, opperweeb Claudia, horrorfanaat Eilish en de handheld/gyro aim preker Nils in ons team. Ondanks de verschillen werken wij goed samen om unieke en leuke content op deze site te plaatsen. Hoewel we het soms leuk vinden om elkaar te plagen, is het echt een heel fijn team om mee te werken!

onbekend

The dream(?) team voor Evelien!

Het leukste aan Gameliner? Ik ben nu bijna een jaar onderdeel van het Gameliner team en ik moet zeggen dat ook wel gelijk het leukste onderdeel is: het Gameliner team. Tuurlijk, het is ontzettend leuk om games te reviewen of gave video’s te maken voor de Top 5. of de Spotlight. Maar dat alles zou toch echt een stuk minder leuk zijn als de mensen waar je mee werkt niet gezellig zijn. Napraten na de podcast, samen nieuws schrijven voor een evenement of gewoon de gezelligheid in de Whatsapp groep, er is nooit een saai moment. En natuurlijk, het loopt niet altijd even soepel en we zijn het ook zeker niet altijd eens. Maar uiteindelijk zitten we er allemaal met een liefde voor gamen en dat is gewoon erg gaaf. En ik heb ook ontzettend veel geleerd sinds ik bij Gameliner ben gekomen. Als het nu gaat om het schrijven van berichten of dingen in de game industrie, van iedereen kun je wel iets leren. En dat je dan af en toe een ontzettend gave game krijgt toegeschoven om een review over te schrijven of net iets eerder dat gave nieuws weet, is zeker geen vervelende bijkomstigheid.

onbekend

Eilish houdt van het community gevoel

Het leukste aan Gameliner vind ik het community gevoel. Het gevoel dat we elkaar echt heel goed kennen en ook al heel lang, terwijl ik er net twee jaar bij zit en een deel van de mensen pas één keer in het echt heb gezien. Toch hebben we zoveel contact met elkaar, op veel verschillende manieren, dat het wel voelt alsof ik iedereen al vaker heb gezien en al veel langer ken. Voor mij is het ook vanaf het begin een soort veilige plek geweest waar je altijd eerlijk je mening kunt geven, zolang je maar respect hebt voor elkaar. Vooral in de coronatijd ben ik voor mijn gevoel veel closer geworden met iedereen van Gameliner. Van de vrienden waar ik normaal gesproken gewoon mee af zou spreken hoorde ik ineens veel minder en ik merkte dat ik zelf ook minder de neiging had om ze te appen of iets dergelijks. Maar het contact met mijn Gameliner vrienden ging gewoon door. Het leukste aan Gameliner vind ik dat ik me dankzij de mensen van Gameliner nooit alleen voel.

onbekend

Claudia heeft nieuwe maatjes gevonden

Ik weet niet precies waar de quote “maybe the real treasure was the friends we made along the way” vandaan komt, maar dat was wel het eerste dat in mijn hoofd op kwam, toen ik deze Rondvraag voorgeschoteld kreeg. Drieënhalf jaar geleden kwam ik bij het Gameliner-team. Ik wist dat ik wilde schrijven en ik wist dat ik iets met games wilde doen, dus ik besloot in het diepe te springen en te solliciteren. Ik kwam toen als enige vrouw in een toen nog volledig mannelijk Gameliner-team terecht en ik voelde me er gelijk al thuis. Ik heb hier ontzettend veel geleerd over de game-industrie. Ik heb toffe games mogen reviewen en voor het corona-tijdperk nog een aantal vette events mogen bijwonen. Maar wat mij misschien nog wel het meeste zal bijblijven aan mijn tijd bij Gameliner, zijn de ontzettend leuke mensen die ik hier heb mogen ontmoeten. De Gameliner-uitjes waarbij we samen als team in de kroeg gaan zitten ouwehoeren, de redactiestreams waarbij we met een groep de grootste lol hebben in de raarste games, samen game-evenementen live bekijken om het laatste nieuws zo snel mogelijk op de site te hebben staan en natuurlijk tot diep in de nacht samen kletsen op Discord over van alles en nog wat. Ja, mijn Gameliner-collega's zijn de grootste reden dat ik hier na ruim drie jaar nog steeds met plezier aan het werk ben. Love you, guys!

onbekend

Nu rest nog de grootste vraag. Wat vinden jullie het leukste aan Gameliner? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?