De Rondvraag: Welk cadeau wil jij op pakjesavond?

Sjawel, het is weer die tijd van het jaar. De roetveegpiet is weer kolen aan het scheppen om alvast een voorraadje te hebben voor terug naar Spanje. De rest van de pietermannen hebben het echter veel drukker met het afleveren van grote zakken vol met speelgoed, dikke games en brute collectors editions. Wat wij in de schoen mogen vinden? Ik heb geen idee, waarschijnlijk een klompje kool. Toch zijn er nog andere lieverdjes binnen deze redactie die een stuk kuizer leven dan ik. Maar wat willen die dotjes nou hebben? Take note, Sint.

Bram splijt koppen met zijn Game of the Year

Een van de weinige voordelen in de eerste twintig levensjaren, is het feit dat ik vrijwel elke game die ik echt graag wil hebben gewoon zelf koop. Klinkt makkelijk genoeg toch? Maar dat kinderlijk wonder is verdwenen. Ik kan amper verrast worden door de cadeautjes die in mijn schoen verschijnen. Op misschien één game na. En dan gaat het niet eens om de game zelf, maar om de geweldige troep die erbij komt. Ik en mijn broertje zijn grote Mortal Kombat-fans en we hebben ons dit jaar dan ook uitzonderlijk vermaakt met Mortal Kombat 11. En die hebben een limited editon, daar word je bang van. De Mortal Kombat 11 Kollectors Edition is uitzonderlijk. Niet alleen qua inhoud, want moet je die replica van Scorpions hoofd eens zien, maar ook in prijs, want tja zoals ik al zei, er zijn weinig voordelen in dit vroege stadia van je leven. Geld voor dit soort fratsen is er dan ook niet. Als die goeie Sint geld te veel heeft en wat extra op aan deze jongen wil spenderen, dan zou dat mij een gelukkig ventje maken. Uiteindelijk ben ik gelukkig, want Mortal Kombat 11 was hartstikke vet en dat is waar het uiteindelijk om gaat.

onbekend

Anita wil graag Greedfall in de schoen

Wat wil ik hebben... Hmm, een lastige vraag. Er zijn namelijk genoeg games die ik graag wil hebben, zelfs nog van de laatste drie jaar. Dat is nu eenmaal de prijs die je moet betalen als je meerdere consoles hebt en te veel games interessant vindt. Toch is er dit jaar een game geweest die mij super enthousiast maakte en die ik nog niet in mijn bezit heb. Dit is Greedfall, gemaakt bij een relatief kleine studio. In eerste instantie negeerde ik de game tot ik nieuwsgierig werd en toch maar video’s begon te kijken. En wat een verassing, fan van rpg-games ben ik al, maar deze game ziet er super goed uit. De dialogen en personages doen me denken aan Dragon Age, die hierin uitblinkt. Terwijl de monsters juist weer een Witcher sausje hebben. Met de verschillende keuzes in de game ben ik zeker uren zoet. Daarnaast zijn de reviews positief en is ook Kees enthousiast in zijn review van Greedfall. Helaas heb ik nog niet de mogelijkheid gehad om de game aan te schaffen, maar als Sinterklaas dan toch bezig is, mag Greedfall zeker in mijn digitale schoen verschijnen.

onbekend

Rudy is tevreden met de Xbox One X

Lieve Sint Nicolaas (en pieten),

Mijn naam is Rudy. Ik ben al heel erg lang fan van u. Ook al ligt u de laatste jaren wat onder vuur vanwege racistische aantijgingen, vind ik u nog altijd heel erg lief. Ik heb mijn schoen gezet, maar heb nog niks gekregen. Dit maakt mij verdrietig =(. Komt het omdat ik geen schoorsteen heb? Ik ben niet boos, u bent nog steeds de beste! Ik heb wel een deurbel... Als u nou heel lang aanbelt, ren ik naar de deur om mijn cadeau in ontvangst te nemen. Een Xbox One X misschien? Anders gewoon de S, ik ben snel tevreden =)

Heel veel kusjes en knuffels, Rudy

onbekend

Claudia gaat er spontaan van rijmen

De sint zat eens te denken
Wat hij mij zou moeten schenken
Met twee consoles en een pc
Viel dat helaas toch niet echt mee

Ga ik voor een toffe RPG dit jaar
Of spelen we een gezellige partygame met elkaar
Misschien ga ik toch liever op avontuur
Of ik maak ik je in een toffe shooter het leven zuur

Gelukkig kan ik tegenwoordig ook gewoon kiezen
In welke games ik me wil verliezen
Dat scheelt ook weer voor die oude vent
Want drie maanden Game Pass kost nu maar honderd cent

Meer dan driehonderd games voor een zacht prijsje
Daarmee maak je mij een heel blij meisje
De sint weet nu wel wat hij moet doen
Leg die euro dus maar gauw in mijn schoen

onbekend

Is Claudia dan de enige die een beetje bescheiden is? Verwaande jeugd van tegenwoordig, jullie denken alleen maar aan peperdure dingen. Ben jij net zo "bescheiden" of ben je tevreden met een chocoladeletter? Let us know!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?