Deals: Start je jaar goed met Nieuwjaarsactie Nintendo

Is één van je goede voornemens om dit jaar meer te gaan gamen? Dan helpt Nintendo je daar graag een handje bij met een nieuwjaarsactie die vanaf vandaag van start is gegaan. Het Japanse bedrijf lijkt de smaak eindelijk te pakken te hebben als het gaat om aanbiedingen, want ook tijdens deze nieuwjaarsactie zijn er weer leuk games voor nog leukere prijsjes te verkrijgen. Afgelopen maand pakte Nintendo ook al uit tijdens de feestdagen en die lijn trekken ze in 2020 rustig voort. Het zijn ook niet de minste games, want je kunt onder andere Mario Kart 8 Deluxe, Yoshi's Crafted World en Octopath Traveler voor een zacht prijsje scoren. Het volledige overzicht vind je hier:

onbekend

De Nieuwjaarsactie van Nintendo loopt vanaf vandaag tot en met 12 januari.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?