Deze week: Battlefield: Bad Company 2 en Assassin's Creed: Brotherhood

De goedheiligman is gisteren bij iedereen (als je tenminste lief bent geweest) langs gegaan om de nodige cadeaus rond te brengen. Dat betekend dat hij vandaag weer naar Spanje vertrekt en we ons op kunnen maken voor de komst van de kerstman. Het einde van het jaar is nu echt in zicht. December betekend in gamesland normaal gesproken een wat rustigere periode. Bij Gameliner is daar echter totaal geen sprake van. Zo zijn bijvoorbeeld de Gameliner Awards in volle gang en daarnaast hebben we voor het einde van het jaar nog wat meer in petto. Daarover hoor je later meer, eerst maar eens kijken wat we deze week allemaal gaan doen. Allereerst komt Thomas deze week met een review van Battlefield: Bad Company 2. Het is een titel die al voor een wat langere tijd uit is, maar we konden het niet laten er nog een keer over te schrijven.

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2 is de opvolger van de gelijknamige eerste deel. Een aantal verstoten soldaten worden ingezet om de vuile klusjes te klaren. De omgevingen in de game zijn totaal verwoest baar en met een ruim arsenaal aan wapens op zak, plus de hoeveelheid voertuigen dat je in de weide omgevingen tegenkomt maakt B Company compleet.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360, pc
Uitgever: Activision
Releasedatum:4 maart 2010

Assassin's Creed: Brotherhood

Enkele weken terug kwam Klaas al met zijn review over de singelplayer van Assassin's Creed: Brotherhood. Deze week sluit hij het verhaal over de game af met een artikel over de eerste multiplayer ooit in de franchise. Is het de ontwikkelaars gelukt om het universum van AC in een multiplayer te planten?

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Ubisoft
Releasedatum:18 november 2010

Heb je Assassin's Creed 2 gespeeld, dan weet je wat je te wachten staat en kun je deze game blind aanschaffen. Alex was de afgelopen week zo blij als een kind toen hij eindelijk aan de slag kon met Donkey Kong Country Returns. Of hij nog steeds zo enthousiast is over zijn jeugdliefde kom je deze week te weten.

Donkey Kong Country Returns

Donkey Kong Country keert terug in zijn oorspronkelijke vorm, ook weer vanaf de zijkant in 2D en zal het officiële vervolg zijn van Donkey Kong Country 3.

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Nintendo
Releasedatum:3 december 2010

Naast deze reviews hebben we nog een artikel voor je. Alex is diep in The Legend of Zelda: Skyward Sword gedoken en zal zijn bevindingen met ons gaan delen in een Gespeeld. Uiteraard sluiten we de week weer af met een column en de NL Charts. Volgende week zal Alex jullie weer bijbrengen over de gebeurtenissen van volgende week. Vergeet in de tussentijd vooral niet te stemmen op de Gameliner Awards, want daar kun je ongelofelijk toffe prijzen mee winnen. Tot volgende keer!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?