Call of Duty: Infinite Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 4 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Deze week: Call of Duty: Infinite Warfare, Super Dungeon Bros., SEGA 3D Classics Collection

Deze nieuwe week beginnen we traditiegetrouw weer met een overzicht van alle releases! In 'Deze week' besteden we aandacht aan de grootste nieuwe games met de meest recente trailers én belangrijke informatie. Deze week staat in het teken van de grote tegenhanger van Battlefield 1, namelijk Call of Duty: Infinite Warfare! Het is echter niet alleen knallen deze week, fans van de klassieke SEGA-games kunnen namelijk ook volop aan de slag.

Call of Duty: Infinite Warfare

Het langverwachte nieuwe deel in de Call of Duty-reeks is dan eindelijk hier! In Call of Duty: Infinite Warfare ga je op reis door de toekomst. Dit is tevens een stevig minpunt, althans, volgens de fanatiekeling. De strijd tussen Battlefield 1 en deze nieuwe COD gaat deze week dus pas echt van start! Onderstaande trailer - met een hoofdrol voor zwemmer Michael Phelps - is een leuke live-action video met uitleg over de game. Best leuk bedacht! Vanaf 4 november is Call of Duty: Infinite Warfare verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Super Dungeon Bros.

In Super Dungeon Bros. volg je de heavy metal helden Axl, Lars, Freddie, en Ozzie. De game is leuk om in je eentje te spelen, maar het is ook mogelijk om met z'n viertjes het avontuur aan te gaan! De naam doet vermoeden dat we Mario en z'n vriendjes tegen het lijf gaan lopen, maar - helaas - is er in de trailer weinig te ontdekken van onze Italiaanse loodgieter. Super Dungeon Bros. is vanaf 1 november verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

SEGA 3D Classics Collection

Voor de echte old-school-liefhebbers is er deze week genoeg te beleven! Diverse SEGA-games komen deze week uit voor de Nintendo 3DS! Met SEGA 3D Classics Collection kun je vanaf 4 november onder andere aan de slag met Maze Walker, Sonic The Hedgehog, en Thunder Blade.

Is deze week interessant voor jullie? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?