FIFA 18

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Deze week: FIFA 18, Total War: Warhammer 2, en Detroit

De laatste week van de maand september is ingegaan en natuurlijk neemt ook deze week weer een aantal nieuwe game- en filmreleases met zich mee. Diegene die nieuwsgierig zijn naar welke games en films in de aankomende dagen uitkomen, zitten met onderstaande lijst helemaal goed in dit artikel. Deze week verschijnen onder andere: FIFA 18 en Total War: Warhammer 2.

FIFA 18 - Nintendo Switch. PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc

Natuurlijk verschijnt ook dit jaar weer een nieuwe The Fédération Internationale de Football Association-game, oftewel om het kort te houden een nieuwe game binnen de voetbalgamereeks FIFA. Uiteraard is de FIFA 18 weer een flinke stap vooruit gegaan ten opzichte van de voorgaande delen. Daarbij is er wederom de mogelijkheid om korte verhalen te beleven met een centraal hoofdpersonage. FIFA 18 is vanaf aanstaande vrijdag beschikbaar voor vrijwel alle consoles en de pc.

Total War: Warhammer 2 - pc

Deze week heeft SEGA en ontwikkelaar The Creative Assembly ook voor de pc-gamers een strategisch pareltje in petto, namelijk de game Total War: Warhammer 2. Het tweede deel neemt vier gloednieuwe continenten, Ulthuan, Naggaroth, The Southlands, en Lustria, met zich mee en voegt vier nieuwe rassen, High Elves, Dark Elves, Lizardmen, en Skaven, toe. Met Total War: Warhammer 2 kunnen we vanaf aankomende donderdag genieten van talloze uren aan gameplay.

Detroit - film

Het gaat er soms hard aan toe in Detroit. Dit bewijst de nieuwste film van regisseuse Kathryn Bigelow maar weer eens. De film genaamd Detroit laat zien hoe het eraan toe ging tijdens één van de gruwelijkste volksopstanden met betrekking tot rasverschil. In de film worden tijdens de rellen in het Algiers Motel drie Afro-Amerikaanse burgers doodgeschoten door blanke politieagenten. Star Wars-acteur John Boyega krijgt echter de schuld hiervan en moet zijn onschuld proberen te bewijzen.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
Hob - vanaf 26 september voor de PlayStation 4 en pc
Lightfield - vanaf 26 september voor de PlayStation 4 en Xbox One
Megaton Rainfall - vanaf 26 september voor de PlayStation 4 met VR-ondersteuning
The LEGO Ninjago Movie - vanaf 27 september in de bioscoop
The LEGO Ninjago Movie Videogame - vanaf 27 september voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en pc
Walk With Me - vanaf 28 september in de bioscoop
Brad's Status - vanaf 28 september in de bioscoop
Danganronpa V3: Killing Harmony - vanaf 29 september voor de PlayStation 4, pc, en PlayStation Vita
One Piece: Unlimited World Red - vanaf 29 september voor de Nintendo Switch
Yo-kai Watch 2: Psychic Specters - vanaf 29 september voor de Nintendo 3DS
Cuphead - vanaf 29 september voor de Xbox One en pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?