Deze week: Metro Last Light en DUST 514

Volgende week dinsdag zal Microsoft eindelijk de nieuwe Xbox gaan aankondigen. Er gaan al veel geruchten rond over deze nieuwe console, maar wat zal er van waar zijn? Wij denken dat er deze week ook nog heel wat geruchten zullen verschijnen. Maar deze week staat niet alleen in het teken van de nieuwe Xbox.

Releases van deze week

De grootste release van deze week is Metro: Last Light voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3. De game is een paar keer uitgesteld maar zal deze week dan eindelijk verschijnen onder uitgever Deep Silver.

onbekend

Daarnaast verschijnt op de PlayStation 3 de free-to-play-game DUST 514. Op de Xbox 360, pc en PlayStation 3 zal Crash Time 5: Undercover verschijnen. Als laatste kunnen Nintendo 3DS-bezitters aan de slag met Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity.

Artikelen van deze week op Gameliner

Deze week kan je bij ons op de website onder andere terecht voor de preview van Lost Planet 3. Uiteraard zal de vaste kost ook weer te vinden zijn, waaronder een column en de NL Charts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?