Need for Speed Payback

  • Ontwikkelaar Ghost Games
  • Eerste releasedatum 10 november 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Deze week: Need for Speed Payback, Doom, en Murder on the Orient Express

Alweer een nieuwe maandag is aangebroken en natuurlijk hebben wij ook deze week weer een selectie voor jullie gemaakt met de aankomende film- en gamereleases. Zo zijn flink wat bekende acteurs en actrices bij elkaar gestopt in de nieuwe film Murder on the Orient Express. Daarnaast kunnen we lekker los met Need for Speed Payback en wordt de Nintendo Switch aangevuld met Doom.

Need for Speed Payback - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Het is tijd om wraak te nemen in de nieuwe Need for Speed-game Payback. In de game kruip je in de huid van maar liefst drie speelbare personages. Tyler, Mac, en Jess zijn uit op wraak om zo voorgoed een eind te maken aan het misdaad kartel, The House. Dit natuurlijk door races te winnen en je eigen wagen op te pimpen tot de ultieme snelheidsduivel. Need for Speed Payback is vanaf 10 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Doom - Nintendo switch

De keuze aan Nintendo Switch-games wordt steeds groter en vanaf aanstaande vrijdag wordt de game Doom toegevoegd aan de collectie. PlayStation-, Xbox-, en pc-liefhebbers hebben de game allang in huis kunnen halen. Nintendo-fans hebben een jaartje langer moeten wachten. Doom voor Nintendo Switch bevat wel gelijk alle eerdere gereleasde multiplayer content en de Arcade Mode.

Murder on the Orient Express - film

Aanstaande donderdag verschijnt de nieuwe mysterie film Murder on the Orient Express op het witte doek. De film, naar het bekende verhaal van Agatha Christie, bevat veel bekende acteurs en actrices, waaronder Daisy Ridley, Johnny Depp, Kenneth Branagh, Penélope Cruz en ga zo maar door, op een treinreis door Europa. Er blijkt echt een moordenaar aan boord te zijn, maar wie?

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films:
Hand of Fate 2 - vanaf 7 november PlayStation 4, Xbox One, en pc
Horizon Zero dawn: The Frozen Wilds (DLC) - vanaf 7 november voor de PlayStation 4
Super Lucky's Tale - vanaf 7 november voor de Xbox One
Nioh: Complete Edition - vanaf 7 november voor de pc
Sonic Forces - vanaf 7 november voor de PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - vanaf 7 november voor de Nintendo switch
Daddy's Home 2 - vanaf 9 november in de bioscoop
Flatliners - vanaf 9 november in de bioscoop
South Park Phone Destroyer - vanaf 9 november voor de iOS en Android
Max: The Curse of Brotherhood - vanaf 9 november voor de PlayStation 4
Snipperclips Plus - vanaf 10 november voor de Nintendo Switch
Football Manager 2018 - vanaf 10 november voor de pc

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?